Hvorfor bruke trykkdampsterilisatoren riktig?

2020-11-02

I 2020 vil den nye krone-lungebetennelsen spre seg, infeksjonsraten er høy og overføringshastigheten er høy. For å forhindre kryssinfeksjon og spredning av aerosoler, og for å gi den beste sikkerhetsbeskyttelsen for medisinsk personell,trykk dampsterilisators er uunnværlige.

 pressure steam sterilizer

Imidlertid, hvistrykk dampsterilisatorbrukes feil, vil den møte en annen hodepine-skalering. På grunn av skalering vil det forårsake mye trøbbel i oppfølgingen, noe som ikke bare forkorter levetiden til steriliseringsbeholderen, påvirker steriliseringseffekten, men gir også skjulte farer i sikkerheten.

 

1. Kalkavleiringer på innerveggen, hindrer varmeoverføring på den oppvarmede overflaten, og øker energiforbruket

2. De spredte partiklene forårsaker riper på den indre veggen av utstyret, skader overflatebelegget og ruster kraftig overflaten av rustfritt stål

3. Partikler som kommer inn i rørledningen vil forårsake blokkering av rørledningen

4. Kalkavleiringer på overflaten av målere som damp- og temperatursensorer, som får måleren til å fungere unormalt

 

For store sterilisatorer er konsekvensene av belegg spesielt alvorlige. Fordi den termiske ledningsevnen til skala er titalls til hundrevis av ganger mindre enn den til stålplaten til sterilisatoren, påvirker den varmeoverføringen etter skalering, noe som lett kan forårsake lokal metallveggtemperaturakkumulering, indre veggdeformasjon og til og med forårsake ulykker, påvirke sikker drift, og bringe liv og skade på eiendom.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy