Steder som må tas hensyn til ved bruk av ultrafiolette desinfeksjonslamper

2020-11-27

Ultrafiolett desinfeksjonslampehar blitt den foretrukne desinfeksjonsmetoden for enkelte enheter eller enkeltpersoner på grunn av dens enkle bruk, ikke behov for hyppig utskifting og moderat pris. Men hvis UV-desinfeksjonslampen brukes feil, vil den til og med skade oss raskere enn viruset.

 

1. Når du brukerultrafiolett desinfeksjonslampe, det skal ikke være noen mennesker i rommet; når du bruker desinfeksjonslampen, sørg for å bruke vernebriller eller solbriller, unngå å se direkte på lyskilden, bruk lange ermer og lange bukser, og unngå direkte hudkontakt.

 Ultraviolet Disinfection Lamp

2. Installasjonsposisjonen tilultrafiolett desinfeksjonslampes på offentlige steder som skoler bør være trygge og riktige for å unngå barns berøring. Spesielle kontrollbrytere bør settes opp og kontrolleres av spesialpersonell for å forhindre feilbetjening.

 

3. Det er nødvendig å velge riktig kraft og mengde ultrafiolett sterilisering i henhold til området på det spesifikke stedet for å oppnå den ideelle steriliseringseffekten. Den generelle steriliseringsbestrålingstiden er ikke mindre enn 30 minutter. Det anbefales at luftdesinfeksjonstiden for et rom på 10-15 kvadratmeter er 40 minutter.

4. Ikke brukultrafiolett desinfeksjonslampesom belysningslampe. Det er ikke tilrådelig å slå på den ultrafiolette lampen i lang tid. Desinfeksjonstiden er 30 minutter-1 time.

 

5. Sidenultrafiolett desinfeksjonslampes brukes for det meste til desinfeksjon på overfylte steder som restauranter, skoler osv., bør man være oppmerksom på desinfeksjonstiden og må brukes når det ikke er noen i rommet. Derfor er det best å brukeultrafiolett desinfeksjonslampes med tidsavbruddsfunksjon. Etter å ha desinfisert rommet, åpne vinduet for å ventilere i mer enn 30 minutter før du fortsetter å bruke rommet normalt.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy